21 Nisan 2014 Pazartesi

WGN America’dan Yeni Cadı Dizisi: Salem

Salem Dizisi oyuncuları, Salem Dizisi Hakkında, Salem Dizisi Konusu, Salem Dizisi Daha önceleri başka kanallarda yayınlanan dizilerin tekrar bölümleriyle birlikte, spor programları ve film ağırlıklı yayınlar yapan WGN America, ilk orijinal dizisi Salem‘i yayına hazırlama telaşı içinde şu aralar. Bu yüzden “Bu kanal nereden çıktı şimdi?” demeniz normal. 20 Nisan 2014′te yayına girecek dizi, 17. yüzyılda Salem’de yapılan acımasız cadı mahkemelerine ve bu olayların ortasında genç, güzel, pervasız, varlıklı bir Salem sakini olan ve Janet Montgomery tarafından canlandırılan Mary Sibley isimli karaktere odaklanacak.

Dizideki bir diğer önemli karakter de Seth Gabel tarafından canlandırılacak olan ve cadıları cezalandırmaya and içmiş Cotton Mather.

Dizinin yaratıcıları Star Trek: The Next Generation, Mission: Impossible II, Star Trek: Voyager, 24 ve Flashforward‘da yazarlık yapan Brannon Braga ve Adam Simon. Yapımcı şirketi ise Fox 21.

Salem Dizisi Forum Sitemiz İçin: Forum Sitesi

Tv İzlemek için: Tv izle

Radyo Dinlemek için: Radyo Tutku

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

cinsel Sohbet cinsel Chat Mynet Chat Mynet Sohbet Dini Sohbet Dini Chat Sohbet Odaları Chat odaları Sohbet Odaları Chat odaları Ankara Sohbet ankara chat istanbul Sohbet istanbul chat izmir chat izmir Sohbet gabile chat gabile sohbet antalya chat antalya sohbet sohbet Sohbet Odaları islami chat islami sohbet